lunes, 30 de mayo de 2016

Post GP Mónaco 2016

 Hamilton triomfa als carrers del principat


El britànic, Lewis Hamilton, ha guanyat el Gran Premi de Mónaco. Una carrera que començà boja per la pluja que va carecteritzar la ciutat de Monte Carlo durant tot es matí. Hamilton fou seguit pel australià Daniel Riccardo que acabà segon i completà el pòdium el mexicà Sergio Pérez.

La carrera començà darrera el Safety Car degut a les difícils condicions de la pista i al dolent drenatge de l'asfalt monegasc. Inici de carrera comandat per l'estratègia del canvi entre els neumàtics de pluja extrema, intermedis i els de sec. Canvis que propicià la victòria de Hamilton que, mentres els seus rivals, feien el canvi a intermedis ell agontà amb els de pluja extrema i canvià directament als de sec, aqueixa estratègia i una dolenta aturada al box de Riccardo propicià la victòria de Hamilton.

Per altre banda, els espanyols tingueren un bons resultats, un boníssim cinquè d'Alonso i un vuitè de Carlos Sainz que va acabar amb un sabor de boca amarg, ja que una molt lenta aturada al box quan anava a posar els intermedis el llevà de, fins i tot, lluitar pel pòdium.

En quant a la lluita pel mundial de pilots, Rosberg va fer una passa endarrera amb una setena posició que posà en encara més compromís l'avantatge que té sobre Hamilton al mundial.

La Fórmula 1 atura quinze dies fins al Gran Premi de Canadà, gran premi on s'espera que Honda utilitzi part dels seus tokens en millorar la seva unitat de potència. El mundial es posa cada pic més interessant i encara queden cinc mesos de mundial, cinc mesos eterns per a Rosberg.


Classificació de pilots

1. Nico Rosberg: 106 pts.

2. Lewis Hamilton: 82 pts.

3. Daniel Riccardo: 66 pts.

4. Kimi Räikkönen: 61 pts.

5. Sebastian Vettel: 60 pts.

6. Max Verstappen: 38 pts.

7. Felipe Massa: 37 pts.

8. Valtteri Bottas: 29 pts.

9. Sergio Pérez: 23 pts.

10. Daniil Kvyat: 22 pts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario