sábado, 11 de junio de 2016

Pre-carrera GP Canadà 2016

La Fórmula 1 canvía de continent i se'n va a Amèrica, on es disputarà la setena prova del Campionat Mundial de Fórmula 1 a la ciutat de Montréal, Canadà.

Els entrenaments lliures han finalitzat i ha impactat al padock per dos motius: el primer un greu accident de Kevin Magnussen d'on per sort ha sortit sense cap deficiència física, la segona es que per primera vegada, el domini de Mercedes es greument en perill. Això s'ha produit perquè Vettel i Verstappen han finalitzat els lliures 3 per davant dels dos Mercedes. Eren tímides les veus que amenaçaven de que el domini de plata estava en declivi, però cada vegada, aquestes veus són més sonores i amb més raó que mai.

Per altra banda, els espanyols Fernando Alonso i Carlos Sainz, han acabat els lliures 3 vuitè i setè respectivament, deixant bones sensacions i fent creure que en un Gran Premi de potència de motor, el motor Honda està fent les seves millores al turbo vàlides (de moment).

Diumenge serà la prova de foc on es descubriràn totes les incògnites que enrevolten Canadà, serà la setena prova del campionat un punt de inflexió que no olblidarem mai en lo queda de temporada 2016?

No hay comentarios:

Publicar un comentario